torsdag den 27. september 2012

MIN LÆGE I ÅRHUS KAN MIT CPR-NUMMER UDENAD

Nøj hvor vil jeg bare gerne skrive noget meningsfyldt. Jeg tænker over hvad jeg vil bruge den her blog til og følte virkelig at jeg vidste det den anden dag, da jeg skrev, at jeg var "tilbage", men siden da, er jeg gået ind for at ville skrive et indlæg, og jeg starter med at skrive om min dag, men helt ærligt, så er det sgu ikke mere interessant og det bliver jo ikke mere interessant af at der er så meget man ikke kan skrive om. Man kan ikke skrive om hvad man synes om et eller andet åndssvagt i klassen (og nej det er ingen hentydning) eller et problem derhjemme eller hvad nu. For det skriver man jo ikke - og det ville sgu da også være underligt. Så jeg skriver vel bare hvis jeg har noget på hjertet.

Man kan egentlig ikke rigtig skrive noget der går en på om nogen/noget. Problemer.

Men jeg er i gang med en historie. Ved ikke om jeg vil poste det, det finder jeg ud af.

5 kommentarer:

 1. Haha du fangede så min opmærksomhed med den overskrift!! Synes i øvrigt, at man skal bruge sin blog til det, man har lyst til...! Folk må jo følge med, hvis de synes, det er interessant - i princippet skal man kun skrive for sin egen skyld, ellers brænder det ikke igennem... Der er jo ingen, der siger, at der skal være indlæg hver dag;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig. Jeg går ikke så meget op i om der er mange der læser med. Beskriver bare det der med at skulle skrive noget meningsfyldt. Men tak! :-)

  SvarSlet
 3. det lyder som om, der er for mange i dit liv, der kender til din blog :) jeg ved for a fact, at der ikke er ret mange i mit eget liv, i min periferi, der læser med - og derfor kan jeg skrive, hvad jeg vil. for mig er min blog en slags dagbog, og det lyder da ærgerligt, at du ikke kan bruge den til det, fordi du er bange for, hvem der skulle sidde og kigge med?

  det kan være, du bare har brug for en frisk start. hvor du ikke er nødt til at undskylde for at hentyde til noget om nogen i din klasse, for det ville jeg ærlig talt blive skør i hovedet af. men det er bare et tip - det lyder som om du godt kunne bruge et sted at læsse af, vi har jo alle vores problemer :)

  SvarSlet
 4. tak for dit indlæg. Jeg har netop mange som læser med, og det er derfor ikke hensigtsmæssigt at skrive så personlige ting. I hvert fald ikke for mig. Men du har helt ret :-)

  SvarSlet
 5. jaa.. overskriften var vildt sød og opsigtsvækkende, er helt enig i det du skriver!

  SvarSlet